Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 1
Szerző
Topic neve: fórum szabályok
mindenki kedvenceLily
Adminisztrátor
20 hozzászólás
Profil megtekintése
fórum szabályzat
1. hozzászólás - 2015.01.07. 16:26:57
Köszöntünk a HKK Online fórumán!
Kérjük az alábbi szabályokat figyelembe véve és elfogadva használd fórumunkat!

* A fórum nyelve magyar.
* A felhasználük az általuk választott fantázia neveken írnak.
* A hozzászólásokat a fórum adminisztrátorai és moderátorai felügyelik.
* A moderátor jogosult hozzászólásokat törölni illetve a felhasználók fórum hozzászólásait átmenetileg vagy végleg korlátozni, amennyiben a fórum szabályzatát megsértik, azonbana moderátorok nem "igazságosztók", felhasználók közti vitás kérdésekben nem döntenek.
* Sem az üzemeltető, sem a moderátorok illetve adminisztrátorok nem vállalnak felelősséget az üzenetek tartalmáért - amely kizárólag az adott felhasználó véleményét tartalmazza.
* A hozzászólások nem tartalmazhatnak bűncselekményre vagy egyéb jogsértő tevékenységre felhívást illetve jelentkezést, nem sérhetnek adatvédelmi illetve személyiség jogokat. A jogsértő hozzászólásokat illetve topic-okat töröljük.
* A fenyegető, agresszív, rasszista, sértő hangnemű hozzászólásokat töröljük, valamint törlésre kerülnek a gyűlöletkeltésre, illetve ilyen témájú web-oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazó hozzászólások is.
* A fórum reklámtevékenységre nem használható.
* Nem szándékos ismétlés ("flood") esetén egy bejegyzést hagyunk meg. Ha adott hozzászólás több topic-ban is megjelenik, az szándékos flood, ami törlést von maga után.

Kérjük, amennyiben olyan hozzászólást találsz a fórumon, amely véleményed szerint a fórum szabályzatába ütközik illetve akadályozza a kultúrált társalgást, jelezd ezt a fórum moderátora felé!
A hozzászólást Lily módosította 2015.01.07. 16:32:31-kor
Pontszám: 0
Oldal: 1