Felhasználónév: Jelszó:

Utolsó hozzászólások

Oldal: 12345
Dátum: 2016.06.20. 05:59:06
fórumozókertész_géza

1 hozzászólás
Profil megtekintése
Mi a pálya?
Dátum: 2016.06.15. 10:34:17
fórumozóbungyorka

1 hozzászólás
Profil megtekintése
Segítség!

Nem tudom miért, de valahányszor próbálom megnyitni a HKK Online oldalt, a Beholder honlapját tölti be. Ötlet?

Üdv, Bungyorka
Dátum: 2015.09.26. 14:02:25
népszerűlendoo

42 hozzászólás
Profil megtekintése
Üdv!
Van valami új híretek?
Az előfinanszírozást komolyan gondoltátok vagy csak egy hirtelen felindulás volt?
Dátum: 2015.05.04. 12:50:39
népszerűjekyll

1 hozzászólás
Profil megtekintése
Szerintem már legalább egy hónapja nyilvánvalóvá vált, hogy a HKKO-ból nem lesz semmi. Soha többé. Lehet ötletelni, javasolni, lelkesedni, dühöngeni vagy keseregni, sajnos ez a helyzet.
Véleményem szerint ma egy online kártyajáték már nem lehet sikeres, ha nem nemzetközi. Egyszerűen nem tud annyit termelni, hogy megérje, vagy legalábbis ésszerű mérleget produkáljon (bár ebben a témában nem vagyok szakember). Azt pedig be kell látnunk, hogy a HKK nem tud annyi újat felmutatni, hogy bármiféle számottevő külföldi játékostábort szerezzen. Mi magyarok nagyon szeretjük, de senki más. Nem azért mert rossz lenne a játék (sőt!), hanem mert picivel a MTG után indult, egyértelműen abból, illetve annak a szabályrendszeréből merített (most nagyon finoman fogalmaztam), és az azóta történt változtatások-szabálytoldások olyan szinten növelték a komplexitását, hogy egy induló játékos hamarabb riad el tőle mintsem bármilyen összeget belefektessen. Inkább keres egyszerűbbet, gyorsabbat, modernebbet.

Az egészhez ez volt az első, és egyben -valószínűleg- utolsó hozzászólásom. Egyrészt szeretném kifejezni a sajnálatomat, hogy ennek a nagyszerű MAGYAR játéknak az online verziója elhalálozott, másrészt adnék néhány tippet a kesergőknek: Infinity Wars, M&M DOC, Hex, War of Omens, és május végétől-június elejétől Spellweaver.

Jó játékot.
Dátum: 2015.05.03. 09:44:56
fórumozóHATALOM

1 hozzászólás
Profil megtekintése
Hogyan merítitek ezt megcsinálni, hogy semmilyen formában sem tájékoztatjátok a kibaszott HKK ONLINE rajongókat! FEL VAGYOK HÁBORODVA. ÉS VELEM EGYÜTT SOK EMBER AKIKET BECSAPTATOK!
Jól előadtátok magatokat hogy újraindul a játék!
Dátum: 2015.04.08. 17:53:32
kedvelt tagphysicistFérfi

22 hozzászólás
Profil megtekintése
Na úgy látom azalatt a 2-3 hónap alatt, ameddig nem foglalkoztam a játékkal, a fejlesztők is ugyan így tettek
Dátum: 2015.04.06. 20:09:10
fórumozóAntilop

3 hozzászólás
Profil megtekintése
szerintem is a kliens alapú megoldás kéne. és a steamel is egyet értek.
Dátum: 2015.04.04. 18:13:46
népszerűTyberius06Férfi

81 hozzászólás
Profil megtekintése
Hát, tömény anyag. Egyébként elgondolkoztató, de a Beho nem nagyon fog ezen gondolkodni, és az intenzitást tekintve, mennyire aktívan követik a fórumot, szerintem a,megosztott doksit küld át az emailjükre, mert ott hamarabb olvassák, mint itt.
Dátum: 2015.04.03. 09:57:49
kedvencAmph

22 hozzászólás
Profil megtekintése
Írtam sokat, rengeteget
Nem fogom ide berakni, mert megzavarodna tőle a Behó fóruma.

Reagáltam, vagyis igyekeztem reagálni mindenkinek a hozzászólására és elmondani a véleményemet, ami nem is vélemény, mert ez nem az én véleményem igazából.
Ez leginkább tapasztalat, megfigyelés és "tudás" ami a játékipar elmúlt éveinek változásaiból és a leendő irányából jön, kiegészítve néhol egy-két tényleges tudással, ami a játéktervezésről és játékpszichológiáról szól.

Lényeg, hogy felraktam drive-ra, mindenki elolvashatja (írtam tartalomjegyzéket, aki csak bizonyos részeket akar elolvasni), lehet megjegyzést hozzáfűzni és az alábbi linken elérhető:

https://docs.google.com/document/d/1jpPpb704hYJxqjJ64EZq40g9Oy2P8EkJYp3bZhmE3lY
Dátum: 2015.04.02. 07:08:40
népszerűHofi

20 hozzászólás
Profil megtekintése
Látvány tervek?
Akkor is játszottunk, amikor Hörcher rajzok voltak. Ez a játék nem a speciális effektekről szól.
Ha van, aki leprogramozza, akkor beindulhat, ha nem, akkor nem.
Ahhoz, hogy a játékosok kapjanak, nem új rajz kell, hanem új lap. Ha fejlődik a játék, bővül a lapkészlet, van miért fizetni, akkor a játékos is marad, és a tulajnak is megéri.

Az, hogy ezek milyen alapon működjenek, azon ráérnénk akkor vitázni, ha már van alapja.
Én, személy szerint egyik megoldástól sem zárkóznék el. A havidíjas dolognál is lehetne olyan például, hogy XP, vagy győzelem után kedvezmény járna. Ez csak egy ötlet, de abban biztos vagyok, hogy ingyen nem tud működni, mert igenis vannak költségek. Ha jön ki új lapkészlet, akkor van miért fizetni.

Lehet én látom túl egyszerűen a dolgot, de szerintem így működik ez. Lehetne még reklámokat megjelentetni az oldalon, talán az is segítene valamit.

Az biztos, hogy áldozni kell a játékra ahhoz, hogy működjön.
Dátum: 2015.04.02. 05:56:27
népszerűlendoo

42 hozzászólás
Profil megtekintése
Idézet: Amph - 2015.03.31. 11:47:29

Sokat gondolkoztam azon, hogy megérné-e ezt garázsprojektként elvállalni, fejleszteni, de egyrészt látva a hozzáállást Beho részéről, gondolom még a jogokért/grafikákért és irdatlan pénzt kérnének el.


Én másképpen el sem tudom képzelni az indulást.
Mindenképpen ilyen fejlesztésben kellene gondolkozni.
A "történelem" számos alkalommal példázta már azt, hogy így is el lehet indulni.
ATARI, Google, Hattrick... sorolhatnám 100-ával az ismert és kevésbé ismert garázs-project-eket. Valójában nem kell más csak 2 db programozó, hogy beinduljon, ahogy Miklós is kérte tőlünk már 2 alkalommal is.
Az ilyen 3D-s csili-vili programozást meg nyugodtan el lehet felejteni. A HKKO nem erről szól és el sem hiszem, hogy egy HKK rajongó egy ilyen on-line verzióról álmodna...
Persze lehet csinosítgatni-szépítgetni, de ez kb. a harmincadik megoldandó probléma lenne az én listámon és csak akkor kerülne az élre ha a garázs-project már kinőtte magát 110 emeletes üvegpalotává...
Dátum: 2015.04.01. 17:13:26
népszerűDaReMoN

5 hozzászólás
Profil megtekintése
Amph!

Te úgy is átlátod ennek az egész dolognak az anyagi vonzatát. Olvasd át légy szíves figyelmesen azt a postot amiben leírtam én mit csinálnék, és ha közel sem reálisak a számok akkor reagálj rá valamit kérlek.

ugyebár akiknek megvolt a lapkészletből akármennyi vagy az egész azoknak most semmi nincs se a neten se sehol, maxx valahol 1 winyón ami áram alatt sincs, tehát ha az ötletem véletlenül megtetszene a behónak és elindulna, persze ha a számok közel stimmelnek akkor mindenki örülhetne, hogy 1általán megy a játék, ha nem is csak nekik van meg a lapkészlet, de 1általán tud játszani.

uniformitás dologot nem igazán értem. valaki összerak 1 decket és szarrá ver mindenkit, vagy ötletes vagy ilyesmi, aki teheti az is összerakja és játszik vele, ez eddig is így volt, és tök mind1 hogy bárki összerakhatja vagfy csak 3 ember aki szarrá kreditezi a szervert, - márha erre értettétek az uniformitást

nem csak 1 versenyképes koncepció maradna, az meg hogy az elcseszett NMI a kontrollt nyomta tele spoilerekkel és évekkel előrébb van a lapkészlete mint a többi decknek nem, az én hibám
de akkro tessék, onnan is lehet tiltani lapokat azt kész a balance
ott lesz még a fókusz, a blokk, a tűz, a teki, lassan járj, meg mittom én mik voltak 1általán (meg az első körös decket is könnyű volt 45re bővíteni csak kevesebb votl az esélye az 1.körös győzelemnek )

ja és ismétlem, hogy a számításom alapján, 3 havonta le van programozva 80-100 lap ami azért elég jó, főleg hogy most nem is megy az egész
és persze van programozó is aki megoldja azokat a problémák, amiket liliék nem tudnak

lehet, hogy az öteletem finomításra szorul, de ha amph átolvassa és időt áldoz rá, hogy kicsit átszámolja akkor lehet, hogy legalább működő képes

1ébként csak beírtam a goggle-ba hogy szerverbérlés kiadott 130k találatot, és az elsőre kattintva 18k huf+ÁFA ( amit a behó mint cég ugye visszaigényel ) egy szervergép bérlés /hó de ennél gyengébb is elfuttatná ezt a böngészőn alapuló játékot

ja igen Amph! nem akarunk nemzetközi vizekre evezni, és nem is kell ennél jobb grafika vagy akármi, pár háttér csere azt' csók a családnak...
Dátum: 2015.04.01. 13:55:04
népszerűTyberius06Férfi

81 hozzászólás
Profil megtekintése
Ez mondjuk már érdekesebben hangzik, amit nem old meg ez sem, hogy a teljes lapkészlettel mit kezdenek azok, akiknek már megvan a teljes lapkészlet, vagy közel a teljes lapkészlet, mert összeszedték az előző fejlesztésben, szóval ők kb első körben a semmiért fizetnek (mégegyszer). Azon mondjuk én is gondolkodtam, hogy bármilyen restart esetén, ugyan az összegyűjtött lapok azok maradnának (bár ha a Beho úgy döntene - nem fog, így is a hátuk közepére nem hiányzik nekik ez a project, bár én elgondolkodnék a helyükben, hogy a szupertitkos és kb ugyanúgy pénzhiány miatt 0án álló projectet jegelném és ezt venném előre, mert ebben most lehetne kraft, amíg fellendülőben van az asztali is -, hogy új alapokra helyezi az egészet, és csinálna egy teljesen új kiadássorozatot a meglévő lapokból, csak kicsit jobb elosztásban, kivéve a fölösleget stb és egy ésszerűbb kezdőpaklit pakolna össze, akkor egy ilyen havidíj/lapkészlet egy része felállásban nem biztos, hogy annyira elviselhetetlen lenne a full reset; persze némi kompenzáció fejében a régi játékosokra tekintettel), de a statisztikákat lehetne resetelni, mert jelen állapotba kurvára nincs jelentőségük.

De mindez úgy is szép ábránd.
Egyébként tényleg kíváncsi lennék, hogy mennyi kéne Miklóséknak ahhoz, hogy berúgják ezt a projectet. Milliók, gondolom, de mennyi.

Idézet: Amph - 2015.03.31. 11:47:29

Sokat gondolkoztam azon, hogy megérné-e ezt garázsprojektként elvállalni, fejleszteni, de egyrészt látva a hozzáállást Beho részéről, gondolom még a jogokért/grafikákért és irdatlan pénzt kérnének el.Hm... rossz a megközelítés. Vagy nemtom, Péter (matyee) anno megvásárolta a jogokat, most a jogok visszakerültek a Behohoz és a project fejlesztésre van kiadva (jelenleg elakadva) bérmunkába, de a jogok maradnak a Behonál, mindennel együtt. Szóval a kérdés, hogy Neked megérné e bedolgozni a Beho-nak és fejleszteni ezt a játékot (akár új alapokról), úgy hogy a jogok maradnak a Behonál? Ez a project egyébként is jegelve van. A kérdés, hogy az itt leprogramozott dolgok, mennyire vihetők át másik rendszerbe - lehet tök hülye a kérdés/felvetés, mert én meg tök hülye vagyok a programozáshoz.
Mert megvenni ismét a jogokat a Behotól és úgy bepróbálni a projectet, mint tette azt az első fejlesztés is, eléggé nagy hülyeség lenne, hacsak nincs mögötted (írtad, hogy nincs) akkora anyagi bázis (milliók), amit nem sajnálsz kidobni az ablakon és egy fullra kidolgozott terv a marketingtől az utolsó csavarig a szerverpolcban...
Dátum: 2015.03.31. 18:58:38
népszerűlendoo

42 hozzászólás
Profil megtekintése
A havi díjas formátumnál azért lennének korlátok az elgondolásom szerint.
1. A havi díjért cserébe csak a lapkészlet egy része lenne hozzáférhtő. Pl. alap-pakli, nagykiegek. A kiskiegek és egyéb exluzív kiadások, UR-ek továbbra is piacolhatóak lennének. Csak nem pénzért venné meg az ember, hanem XP-ért, amit versenyeredmények után, lejátszott meccsek után... stb. kapna... És a lapkészlet is csak elviekben lenne korlátlan, mert az összegyűjtött XP szabna határt annak, hogy mennyi ritka-lap férne be a pakliba... Egy kezdő pl. 2-3-at tudna csak berakni a paklijába, mert nem lenne többre XP-je. DE! Ahhoz, hogy többet is használhasson nem valódi pénzt kellene invesztálnia a játékba (azt már megtette, mert havidíjat fizetett), hanem "csak" játszania kell. Ahogy gyűlik az XP, egyre több és több ritka lapot tudnak egyszerre berakni a paklijába.
Ha emlékeztek még, erre volt az a gondolatmenetem, hogy pl. egy olyan extrém helyzetben mikor egy kezdő megnyerne pl. egy UR-t, jobban járna ha eladná a piacon (XP-t kapna cserébe érte) semmint megtartsa, mert a paklijába úgysem tudná csak hetek-hónapok múlva berakni, mert nem lenne elég XP-je, hogy értelmes paklit rakjon össze mellé. Szóval ez szabna határt a full-ritka pakliknak. A juzerek rá lennének "kényszerítve" arra, hogy a gyakori-nemgyak lapokat is használják. Itt jönne képbe a kreativitás, hiszen elméletben a lapok többségéhez hozzáfér mindenki. Csak az XP-je szab határt annak, hogy milyen paklit épít. A mostani rendszerben a kreativitásodnak a pénztárcád szab határt és semmi olyan nincs a játékban ami játékra ösztönözne... Kivéve a gyémántgyűjtögetés, de az is inkább csak az elején. Jó lenne ez ha jól ki lenne egyensúlyozva... És a kezdők kérdését is jól meg lehetne oldani vele. Nincs kezdőpakli, hiszen értelmét veszti. PvP-ben pl. csak egy bizonyos %-határon belül lehetne belépni a játékba. Ha játékot nyit egy kezdő pl. 500 XP-értékű paklival, akkor nem csatlakozhatom hozzá 55000 XP-s überpaklimmal, hanem csak mondjuk 400-600 Xp összértékű paklival. Mindenkinek többféle paklija lenne, hiszen csak így tudna játszani. Jelenleg 1-3 paklit váltogat a nagytöbbség. Sok hátránya van ennek a "fizzess a lapért" rendszernek. Tudom, hogy csakis pénzből élhet meg a HKKO, de ha elsősorban a játékra összpontosítanak a fejlesztők, akkor abból később (és itt a későbbön van a hangsúly) jó eséllyel lehet profitot is remélni. Végső soron mi, játékosok fogjuk eldönteni, hogy mi lesz a HKKO sorsa.
Az biztos, hogy egy havidíjas finanszírozási rendszer sokkal élvezetesebb és kreatívabb játékot vonna maga után.
Hozzáteszem, én a jelenlegi rendszert is elfogadtam és költöttem is a játékra mikor megtehettem, de mivel megvan már a lapkészlet legnagyobb hányada nem tudom hogyan támogathatnám a HKKO-t. Ez a teher a kezdőkre hárulna, azok viszont ahogy nő majd a lapkészlet úgy riadnak majd vissza a "feneketlen kúttól" amibe hiába hányják bele a rengeteg pénzt. Már a legelején visszalépnek és inkább keresnek mást...
A havidíj jobb lenne. (pont)
Dátum: 2015.03.31. 11:47:29
kedvencAmph

22 hozzászólás
Profil megtekintése
Srácok itt vitáztok valamin, ami eleve „halott” dolog.
Annyira divat most a TCG játék, viszont annyira le van maradva a HKK Online mindenhez képest (komolyan néhány facebookos TCG játék szebben és átláthatóbban néz ki, mint ez), hogy ennek csak akkor lenne jövője, ha 3-4 hivatásos programozó újrakezdené ezt és az elvárásoknak megfelelő kártyajátékot írna.

Akkor talán még időben megjelenne, hogy „megülje” ezt a divatot és magához csábítson akár párezer játékost. Durván 6 hónap alatt ezt az egészet rá lehetne ültetni egy 3D-s kliensbe (főállású programozókkal, ahogy írtam), lehetne bétát futtatni, közösségi finanszírozást megpróbálni, persze ehhez pénzt kéne beleölni.

Sokat gondolkoztam azon, hogy megérné-e ezt garázsprojektként elvállalni, fejleszteni, de egyrészt látva a hozzáállást Beho részéről, gondolom még a jogokért/grafikákért és irdatlan pénzt kérnének el.

Másrészt meg garázsprojektben ez minimum 1 – 1,5 év, addigra már annyira késő van, hogy csak valami újdonsággal lehetne komolyabb játékosbázist szerezni és a komolyabb alatt átlag 600-1000 játékosra gondolok / nap, olyan újdonsággal amit a HKK nem ad meg, hiszen a legtöbb TCG ugyanígy működik, pláne hogy a HKK gyakorlatilag egy Magic „másolat”, vagyis az ihlette..

Amiből nagyon jó online TCG játék van és fél(vagy egy éve) jött ki belőle egy vadonatúj változat, ami hogy is mondjam… A menüt leszámítva rohadt jól sikerült.

Sajnálom, hogy ezeket írtam, mert szerettem a HKK-t, de garázsfejlesztőként nagyon benne vagyok ebben a témában (nem a kártyajátékban, hanem úgy általánosságban a játékokban, a játékfejlesztésben, az ezzel járó üzletpolitikákban stb.), hiszen ez a feladatom, hogy reálisan fel tudjam mérni az ötleteket, a lehetőségeket, a piacot, gondolkodjak játékos és fejlesztő fejjel stb. és valljuk be Magyarországon nincs akkora tábora ennek, hogy csak hazafi játékosokból megéljen ez a játék, külföldön meg gyakorlatilag senkinek nem mond semmit a HKK név, hiszen ismeretlen a számukra, tehát nekik egy teljesen új „terméket” kéne eladni és így is kéne hozzáállni

Egyébként, ha lenne fölösleges pénzem akkor simán nekiállnék ezt leprogramozni, csupán a közösségért, aztán vagy lesz valami belőle, vagy nem. De sajnos nincs felesleges pénzem arra, hogy szervert béreljek majd idővel, hangokat vegyek/tegyek bele, grafikákat készítessek az UI-hoz stb. :/
Dátum: 2015.03.31. 09:51:16
népszerűMr_Wolf

41 hozzászólás
Profil megtekintése
Elvi kerdest csinálsz belole de tobb okból sem javasolom:
Egy olyan játékról beszelunk ami eddig kétszer dőlt be, mindkétszer anyagi okok miatt de ugy h többek megítélése szerint a mindenkori vezetés financiális politikája hagyott maga utan kívánnivalót. én erre annyit mondtam h a döglött macskamat nem biznam a behora nemhogy a pénzemet.

Ingyenelove degradalni azokat akik ilyen projektet nem akarnak kötelezően támogatni azt eleg modortalan dolognak tartom. Nem biztos h ingyenélő csak lehet h masra hasznosabban költi a pénzét. Harmadreszt ugye meg az ingyenelok is potenciális ellenfeleid, jatekostarsaid. Ha most az itteni forumbol indulunk ki, ha bevezetik a fizetosseget, akkor te 0-24 játszhatsz daremon ellen, mert tyber es en nem fogunk fizetni, mas meg nincs. Ja hogy nem negy emberre gondoltal. Nyugi én sem, a felezest probalom érzékeltetni. Egyebkent epp a távozik miatt lesz magasabb a havidíjatok, mikozben megfelelő motivacioval akcióval stb lehet h én is fizetek ha annak van célja és értelme.

Harmadreszt n+1 ember mondta h csak akkor jon vissza, ha visszakapja a lapjait mert azokért mar megdolgozott, nem kezdi elölről. Ezen kisse mindig mosolygok, mert a befizetesedert jogot biztosan nem vett a user arra hogy feltételeket szabjon, de aztán mar itt is olvasom, hogy masok ne éljenek ingyen a fizetős jatekosokon, hogy pakolod el ebben a vilagkepben azt, hogy nullazod anyagi értelemben az eddigi eredményeit mindenkinek? Nem csak arrol beszelek, amit befizetett azt meg akar vissza is lehetne adni, de a nyeremenyei, a cserélt vagyona stb... Az tényleg latszik hogy magadból indulsz ki, de akkor lobbizz erősebben a pve fejlesztésekert mert pvpzni nem nagyon tudsz majd.
Dátum: 2015.03.31. 00:29:58
népszerűTyberius06Férfi

81 hozzászólás
Profil megtekintése
Yepp, pontosan ez a probléma, hogy magadból indulsz ki. Egyenlőség és unalombafullasztás között van némi különbség. Amiről te beszélsz az megkívánná, hogy havi szinten jöjjenek kisebb nagyobb kiegészítők és ugyanakkor még nem tisztázott, hogy a versenyekre milyen jutalmak lennének. Illetve szépen elkerülöd az uniformalitás problémájára való reagálást.
Az egyenlőség nem feltétlen jó. Mindenkinek van ugyanaz a 600 lap, de mivel írod, hogy a bugos lapokat kiszednéd a játékból ez a versenyképes koncepciókat 1-re redukálja: a kontrollra. Köszi, nos aki utálja a kontrollt és az azzal való vagy az ellen való játékot, azt ki is lőtted.
És én meg bátran állítom neked, hogy elenyésző kisebbség, aki tényleg fizetni akarna vagy tudna a játékért havi 2-3k hufot, a magyar meg egyébként is rohadt ingyenélő nép, szóval add hozzá a képlethez. Plusz mint írtam lentebb, azért hogy "csak" játszhasson nem éri meg fizetni, főleg ettől egy deka előnyt nem élvez. Ráadásul ilyen esetben tényleg csak az döntene, hogy ki tudja jobban maxolni a rúnákat a gyémántért és onnan építkezni, mert az egyetlen különbséget a paklik között a gyémántos lapok használata jelentené, ami 30 lapnál édes kevés.
Ha van 2-3 ezer lap online és ehhez 10-20 különféle vagy kicsit ugyan hasonló, de más jellegű versenyképes koncepció és ezeken kívül még úgy 20-50 egyébként nem versenyerős de pvp-ben használható mókakoncepció, és mindezek 95 százalékban BUG MENTESEK, nah akkor lenne értelme mindenkinek a teljes lapkészletet odaadni, mert ennyi lehetőségből már nem áll fenn az uniformalitás veszélye és ezzel együtt az unalomba fulladásé. Ez nem 1 hónap hanem 1-2 év és masszív tesztelés 2000+ lapra...

És ha elkezdek egy játékot, főleg ilyet, akkor nem 3-4 hónapig akarok vele játszani, hanem amíg meg nem unom (Heartstone élt 2 hónapot), plusz ha már nem önszántamból fizetek, hanem rá vagyok kényszerítve a pay-to-play miatt, akkor azért kapjak valamit cserébe, mert a játék önmagában kevés.
Dátum: 2015.03.30. 23:00:39
kedvelt tagDarkStrokeFérfi

27 hozzászólás
Profil megtekintése
Én magamból indulok ki. Engem soha nem motivált az, hogy meglegyen X lap, engem idegesített az, ha nem volt meg. Esélyegyenlőséget teremt, ráadásul azt bátran állítom neked, hogy aki nem hajlandó 2.000 forintot (2 doboz cigi árát) arra költeni EGY HÓNAPBAN, hogy minden lapot használhasson (nyilván pl. URek kivételek stb stb), na az tényleg ingyenélő, a mai világban semmi nincs ingyen, éppen ezért ez nem támogatás, hanem ha tetszik havidíj, amivel mindenki jól jár.
Dátum: 2015.03.30. 22:28:41
népszerűMr_Wolf

41 hozzászólás
Profil megtekintése
Annyit felreertettem, h nem tunt fel h a fizetés kizárólagos lehetoseg lenne nem szabadonvalasztott. A legjobbnak lenni tipusu motiváció jeleznem eddig is jelen volt a játékban egy csomo mas mellett is, amik egyittesen sem voltak elehgendoek arra h az atlaguser havi 2-3k hufot költsön. Tehat az ötlet vegeredmenyeben arrol szol h csökkented a motivációt cserébe kötelezővé teszed a támogatást. Ha ebben nem latod azt, hogy ez legfeljebb rövid távon lehet sikeres, hosszu tavon pedig biztos bukás, akkor hiaba is magyarázom.
Dátum: 2015.03.30. 19:22:26
kedvelt tagDarkStrokeFérfi

27 hozzászólás
Profil megtekintése
Motiváció: Légy te a legjobb.

Kétlem, hogy ennél a játéknál ennél több motivációra szükség lenne. Esetleg 2 hetente/havonta rendezni egy olyan versenyt, amin bárki ingyen indulhat, és a végeredmény(ek) alapján felállítunk egy toplistát, hogy ki (jelenleg) a legjobb játékos. Ha pedig már jó ideje működik ez a koncepció, akkor "az év játékosát" is lehet majd díjazni (az átlaghelyezések alapján, amiket ezeken a "nagy" versenyeken elértek az emberek), aztán közönségdíjat is kiosztani szavazás alapján, hogy a közösség hogy látta, ki játszott a legjobban, stb. stb.

Valóban, nem pay2win, hanem pay2play, a kettő nem ugyan az. Ami korábban volt az pay2win, amit mi mondunk, az pay2play. Az elején 1 hét ingyenes periódus bőven elég szerintem; ha valaki végigmegy a feladványokon, majd utána neki áll játszani, 1 hét alatt legalábbis lövése lesz róla, hogy miről van szó, és eldöntheti, hogy befizet-e vagy sem.
Oldal: 12345